Predstavitev


Uresničujemo cilj celovite podpore podjetjem na področju marketinga in financ. Finance povezujemo s pravno prakso. V času dinamičnih sprememb in hitro spremenljivih zahtev trga smo v koraku s časom.
Naš pristop je krativen in prilagodljiv, delujemo tudi po načelu outsourcing. Široko paleto storitve zagotavljamo s povezovanjem in s preiskušenimi partnerji, zastavljeno uresničujemo z odgovornimi sodelavci.

 

Mg. Katja Kragelj Jug, svetovanje marketing & financemag. Katja Kragelj Jug,  svetovalka za marketing, trženje, finance in podjetniški razvoj

L
eta 2002 je končala podiplomski študij ekonomije na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.
V 15 letih delovnih izkušenj
v raznih organizacijah je pridobila dragoceno znanje s področij trženja, mednarodnega poslovanja, marketinga, financ in podjetniškega razvoja.
Na vodilnih položajih je bila odgovorna pri  ključnih razvojnih projektih podjetij.

Praktične izkušnje od leta 1998: Banka Koper d.d., Izobraževalni center Nove ljubljanske banke d.d., Atama d.o.o., Revoz d.d. Ljubljana, Gostol TST d.o.o., Infrax d.o.o.. Od leta 2010 je aktivna v družinskem
podjetništvu, od leta 2012 pa deluje tudi kot samostojna podjetnica.

Prav te praktične izkušnje uporabnika storitev ter znanje črpano iz dolgoletnega delovanja na področju marketinga in financ smatra za neprecenljive in izredno pomembne pri svojem delu.

Sodelujemo s stalnimi zunanjimi sodelavci in pogodbenimi partnerji. Vzpostavljeno imamo pogodbeno mrežo z izkušenimi strokovnjaki ter lokalno zastopstvo.

Kontaktirajte nas! >>

Kako do naše pisarnePrikaži večji zemljevid

Naše prednosti

  • Razumevanje trženja in  financ v praksi
  • Fleksibilna razpoložljivost
  • Fleksibilni stroški
  • Dostop do širokega strokovnega znanja
  • Naročnike podpiramo z idejami
  • Sporazumevanje v angleščini


ARSIA

Katja Kragelj Jug s.p.
Trg maršala Tita 7
5220 Tolmin

Pisarna II nadstropje

T: 040 454 366

E: info@arsia.si

Poiščimo rešitve za vas.

Novice

19.6.2015
Javni razpis "Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini" v letu 2015.

25.3.2015
Akcija tudi v letošnjem mesecu maju - 30% popust za grafično oblikovanje tiskovin. Kontaktirajte nas!

13.3.2015
Objavljena razpisa Slovenskega podjetniškega sklada P1 2015 in P1 TIP 2015. Več...

ARSIA Marketing

Poslovne tiskovine, Reklamne tiskovine, Grafično oblikovanje, Oglaševanje, Spletni marketing,  E-poštni marketing, Celostne grafične podobe, Tržni koncepti, Promocijska besedila, Organizacija poslovnih dogodkov, Sejemski nastopi, Interni marketing, Usposabljanja, Izboljšanje pristopov k prodaji
Na spletnem mestu porabljamo piškotke (cookies), ker vam lahko tako omogočimo popolno uporabniško izkušnjo ob obisku naše spletne strani. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Ne strinjam se